Bemutatkozás

Sziasztok! Detti vagyok, kozmetikus. Már tizenéves koromban magával ragadott a kozmetika világa, amikor megjelentek az átalakítós műsorok a tévében. Lelkesen figyeltem, hogyan végzik a nőkön a kozmetikai kezeléseket a szépségszalonokban. Ezért is döntöttem úgy, hogy érettségi után kozmetikusként tanulok tovább.

2009-ben végeztem a Szépmíves Szakképző Iskolában. Ezt követően egyből el is kezdtem dolgozni, így már több, mint 10 éve foglalkozom különböző szépészeti eljárásokkal. Szakmámat azóta is szeretem, mindig szem előtt tartom, hogy vendégeim megszépülve, elégedetten távozzanak, és továbbra is megtiszteljenek a bizalmukkal.

Kozmetikusként fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, az alapkezelések mellett az új technikák, arckezelések, hatóanyagok és módszerek megismerését és alkalmazását. Kezeléseim között most is megtalálhatóak a legmodernebb és leghatékonyabb eljárások: a mikrodermabrázió, a hidroabrázió, a tűs és tű nélküli mezoterápia, a rádiófrekvenciás arckezelés, a LED fényterápiás kezelés. különleges eljárások közül a szempilla dauer/lifting és a fülbelövés.

Jelenleg Budapest 11. kerületében, Gazdagréten várok minden kedves szépülni vágyó vendéget, Detti.