Kezelések

Kollagén indukciós terápia

Az egyik leginnovatívabb kezelés napjainkban. Mesopennel juttatjuk be a hatóanyagokat az arcbőr mélyebb rétegeibe. Beindítja a bőr öngyógyító folyamatait, feszesíti a bőrt.

Mikrodermabrázió

Mechanikai arcpeeling, a bőrfiatalító eljárások közül az egyik legeredményesebb kezelés minden bőrtípusra.

Hidroabrázió

Vízsugárral történő arcbőrcsiszolás, mely alaposabb tisztítást eredményez, így a hatóanyagok mélyebb rétegekbe szívódnak föl.

Rádiófrekvenciás arckezelés


A kezelés a mélyen fekvő bőrszövetek stimulálásával természetes regenerációs folyamatokat beindítva képes új kollagén szálakat termeltetni a bőrben.
  Az újra képződő kollagén kitölti a a sejtek közötti teret, látványos feszesítést, fiatalítást előidézve az arc, nyak, toka, dekoltázs-mell felső részén.

Tini kezelés

A kezelés az aknék és komedók kíméletes tisztítását tartalmazza, gőzöléssel, VIO-s fertőtlenítéssel, összehúzó, nyugtató pakolással.

Kis kezelés

A kezelés alapja a Tini kezelés, kiegészítve egy ultrahangos bőrtáplálással.

Nagy kezelés

Az arc kitisztítása, ultrahangos táplálása, kényeztető masszírozása után tápláló pakolás vagy gumimaszk kerül felhelyezésre.

Vitaminos, hidratáló, frissítő arckezelés

Főleg a fiatalabb korosztálynak javasolt, feltöltő, frissítő arckezelés.

Skin Breath - Oxigenizáló arckezelés

Friss, fiatalos kinézetet biztosít, a bőr üde, oxigenizált lesz. Tisztító, mélyhidratáló hatása van. Csökkenti az oxidatív stressz és UV sugárzás káros hatásait, a szem alatti ödémákat és sötét karikákat, a ráncok mélységét és növeli a bőr feszességét.

Essence of Asia - Ázsiai szépségápolási tradíciók ihlette arckezelés

Stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, visszaállítja a bőr természetes védő funkcióját, védi a bőrt a külső károsító tényezőkkel szemben. Véd a szabadgyökök ellen, fokozza a bőr hidratáltsági szintjét, bőrfiatalító és feszesítő hatású.

Power of Nature - Regeneráló és méregtelenítő hatású arckezelés csiga nyálka kivonattal

Méregteleníti és világosítja a bőrt. Intenzív hidratáló hatású és javítja a bőr szerkezetét. Regenerálja és helyreállítja a bőr állapotát. Bőrfiatalító hatású. Regenerációra szoruló bőrre, intenzív hámlasztó kezelés és különleges gépi kezelések után. Irritációra, aknés bőrre és akne okozta hegekre.

Sensitive Skin - Intenzív, nyugtató és bőrmegújító arckezelés érzékeny, problémás bőrre

Enyhíti a rosacea tüneteit, csökkenti a különböző eredetű bőrpírt. Csökkenti a hajszálerek láthatóságát. nyugtatja a bőrirritációt, hidratálja, regenerálja a bőrt, élénkíti a bőrszínt. Rosaceás, normál aknés, seborrheás, érzékeny, irritációra hajlamos bőrre.

Szemkörnyék kezelés - bőrfiatalító, sötét karikákat halványító, anti-ageing hatású szemkezelés

Bőrregenerálás, duzzanatok és sötét karikák csökkentése, a bőr őssejtjeinek védelme, ráncok, szarkalábak kisimítása. Látható feszesítő, kisimító és nyugtató hatás, fáradtság jeleinek csökkentése.

Argán őssejtes arckezelés

Bőrsejt revitalizáló, bőrszínt javító kezelés. Hidratálja és táplálja a bőrt, növeli a feszességét és rugalmasságát, Intenzív bőrfiatalító kezelés. 35 év fölötti regenerálást igénylő bőrre. Javítja a bőr tömörségét, szerkezetét, feltölti a statikai és a mimikai ráncokat.

Arany arckezelés

Megköti a bőrben található nedvességet, hidratál. Újraaktiválja a lassuló bőrfunkciókat. Energizálja a sejteket, megújítja azokat. Aktiválja a kollagén és elasztikus rostok termelődését.

Ráncmélység csökkentő, anti-aging kezelés

Csökkenti a ráncok mélységét, és gátolja az újak kialakulását. Regeneráló, bőrlégzést javító, bőrpuhító hatása van. A bőr selymes, sima tapintásúvá válik, a finom ráncok kisimulnak.

Gyantázás - Hagyományos és cukorgyantával

Szemöldök, bajusz, hónalj, bikini vonal, intim, kar, hát, has, comb, láb gyantázás.

Cellulitmasszás

Hatékonyan tünteti el a narancsbőrt, karcsúsít, formálja a testkontúrt. A bőrt feszesebbé, simábbá és puhábbá teszi.

Szempilla dauer/ lifting

Tartós szempilla göndörítés, természetes hatású, mégis látványos megoldás a tekintet kiemelésére. Akár 6-8 héten át. 

Festések

Szemöldök és szempilla festés, szemöldök világosítás, bajusz szőkítés