Kezelések

ARCKEZELÉSEK

Contouring Lift arc-nyakkezelés

Prémium anti-aging kezelés amely egyszerre liftingel és feszesít.

Serkenti a vérkeringést és élénkíti a fakó, fáradt arcszínt. A megereszkedett bőr feszesebb lesz, a vonalak kontúrosabbak, a bőr tömörsége telítettebbé válik. 

 A ráncok kisimulnak, a kezelés beindítja a kollagén és elasztikus rostok újraképződését, azonnal megemeli és feszesíti a bőrt és megfelelő hidratáltságot biztosítja.


Carboxyterápia

Non-invazív széndioxidos arckezelés, mely segíti a bőr oxigénfelvételét, ezáltal a bőr felfelszívóképessége nő, visszaadja a bőr rugalmasságát és egészséges kinézetét.

 • Sápadt, színtelen bőrre
 • Problémás, szeborreás bőrre
 • Rosaceára
 • Anti-ageing, bőrfeszesítés, ráncok, finom vonalak csükkentése
 • Invazív kezelések utáni bőrirritáció csökkentésére, a regeneráció felgyorsítására

Hámlasztó ás tisztító hatású hidrogén kezelés

A kezelés megkönnyíti a méreganyagok, az elhalt hámréteg és az egyéb szennyeződések eltávolítását a bőr felszíni és mélyebb rétegeiből, a faggyúmirigyek nyílásai felszabadulnak, valamint csökkenti a káros HEV, VIS és UV sugárzás negatív hatásait. Ugyanakkor javítja a barrierfunkciókat, a bőr működését, a bőr egyértelműen megtisztul, oxigénnel telítetté és ragyogóvá válik. 

Eye Complex Care - Szemkörnyék fiatalító kezelés

 • Szemkörüli ráncokra
 • A szemzug elmélyülése esetén
 • Szem alatti sötét karikákra és elszíneződésekre
 • Szemkörnyéki puffadtságra, ödémára és szem alatti táskákra való hajlam esetén
 • Vékony és rugalmatlan bőrre
 • Lógó szemhéjakra

.

Lift & Glow - Feszesítő és bőrszín kiegyenlítő arckezelés

Lifting hatású, anti-ageing arckezelés, mely fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőr számára. Ragyogó megjelenésű, kipihent arcbőr.

Total Lifting PPV - Lifting és feszesítő hatású arckezelés peptidekkel és IST komplex-szel

Intenzív feszítő és ránctalanító arckezelés. Javítja az arckontúrt, tápláló, revitalizáló, bőrmegújító hatású. Növeli a bőr tömörségét, serkenti a kollagéntermelést, védelmet nyújt a photo-ageinggel szemben. 

Thread fill - Felszívódó kollagénszálas arckezelés tűs eljárással

Az ampulla egy forradalmi hatóanyag bomba: hatóanyagszérumba ágyazott, bőrbe olvadó kollagénszálak és peptidek szinergikus keveréke.

Feszesítő, ránctalanító, lifting hatású kezelés nano- vagy mikrotűs eljárással kiegészítve. A felszívódó kollagén szálak 1000 ppm kollagént tartalmaznak, amely a ráncokba simulva teljesen beszívódnak a bőrbe.  Már az első kezelés alkalmával is látványos eredményt biztosíthat.

Savas protokollok

Regeneráló, bőrmegújító kezelés. Kisimítja a bőrfelszínt, világosítja az elszíneződéseket, csökkenti a hegeket, konkrét megoldásokat kínál a célzott bőrproblémák kezelésében, érzékeny, problémás bőrökre is. 

Neuro Sensi Therapy- Neuroszenzoros terápia hiperérzékeny, tág kapillárisú bőrre

Érzékeny, irritált, kipirosodott bőr kezelésére vagy megelőzésre. Erősíti a kapillárisok falát, növeli az érfal rugalmasságát. Megszünteti a gyulladásos folyamatokat, csökkenti az irritációkat és a bőrpírt. 

Bioherb 50 - Bőrmegújító arckezelés minkro szivacstűkkel

A bőr élettel telivé és sugárzóvá válik, a pórusok szépen összehúzódnak, egyenletesebb bőrképet biztosítva. A kezelés hatására bőr intenzívebben tudja felvenni a hatóanyagokat, megfelelő fényvédelem mellett akár nyáron is alkalmazható.

Arctisztító kezelés

Az arc alap tisztító kezelése, felpuhítással, manuális tisztítással, az aknék és komedók kíméletes eltávolításával, ultrahangos bőrtáplálással, bőrtípusnak megfelelő szérummal vagy ampullával, és összehúzó-nyugtató pakolással. Kérhető plusz masszírozással és tápláló pakolással.

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!