Házirend


A házirend mindannyiunk érdekében, az esetleges félreértések elkerülése miatt született meg.

A bejelentkezéssel a házirend automatikusan elfogadásra kerül.

Az üzletben kizárólag készpénzes fizetés lehetséges!

Bejelentkezés

Időpontot foglalni hétköznap 9:00-19:00 között, telefonon, emailben, Facebook vagy Viber üzenetben tudsz.

Időpont lemondása, módosítása

Amennyiben a lefoglalt időpontodat lemondani, vagy módosítani szeretnéd, arra díjmentesen minimum 48 órával korábban van lehetőséged, ezt kérlek lehetőleg hétköznap 9:00-19:00 között tedd meg.

48 órán belüli, tehát a lefoglalt időpontodat megelőző napi, illetve aznapi lemondás, módosítás esetén a kezelés 30%-a felszámításra kerül, mivel ilyen rövid idő alatt valószínűleg nem fogok tudni már mást beírni arra az időpontra. Ide értendő az előzetesen megbeszélt, de végül nem igénybe vett szolgáltatás is, mivel én azzal az idővel is számoltam, és kihagytam Rád, más vendégtől elvéve az időt.

Ha a lefoglalt időpontodat elfelejted, előzetesen nem mondod le és nem jelensz meg, a megbeszélt kezelés 50%-a kerül felszámításra, rendelkezésre állási díjként. Bérletes vendégek esetében ez az alkalom levonásra kerül.

Betegség esetén egy évben egyszer van lehetőség díjmentes lemondásra, egyéb esetben a lemondás okát nem áll módomban figyelembe venni.

Lemondást, módosítást kizárólag hétköznap tudok fogadni, a hétvégéket a 48 órán túli lemondásokba nem tudom beleszámítani.

Érkezés, késés

Kérlek lehetőleg 5 perccel a megbeszélt időpontod előtt érkezz. Ha esetleg a kozmetika ajtaját zárva találod, valószínűleg egy kis csúszásban vagyok, nyugodtan kopogj be, hogy megérkeztél, hogy tudjak Rólad én is. Sajnos előfordult már, hogy én a vendégre vártam a kozmetikában bent, míg Ő várt rám a kanapén kint.

Ha előre látod, hogy késni fogsz, kérlek, időben értesíts, 5-10 percet még általában be tudok hozni. Maximum 15 perc késést tudok elfogadni. Amennyiben a késés a 15 percet meghaladja, a kezelés ideje rövidülhet, mérlegelve, hogy mi fér bele a fennmaradó időbe. Előfordulhat, hogy a kezelést már nem tudom megkezdeni, ez aznapi lemondásnak minősül, így a 30%-a felszámításra kerül. Ide értendő az előzetesen megbeszélt, de végül idő hiányában el nem végzett kezelés is. Természetesen, ha a csúszás az én hibám, ezek nem vonatkoznak Rád.

Kérek mindenkit, hogy kísérő nélkül és egészségesen érkezzen.

Lázas, vagy fertőző betegeket - mindkettőnk védelmében - nem áll módomban kezelni!

Esetleges eltitkolt betegség, egészségügyi problémák elhallgatásából adódó panaszok miatt semmilyen felelősséget nem tudok vállalni!

Vállalkozóként én ebből az időből és pénzből élek, tehát az elmaradt szolgáltatás miatt kiesett bevétel már nem pótolható, ezt kérlek, vedd figyelembe.


© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!