Argánolaj + Q10 arckezelés

2017.08.22

A kezelés fő alkotóeleme az argánolaj egy kis Q10-el kombinálva, úgy építettem fel, hogy a kezelés minden egyes lépésében (szérumok, pakolás, stb.) tartalmazza hol az egyiket, hol a másikat, vagy akár mindkettőt a még jobb hatás elérése érdekében. Az alap kezelés tartalmazza: letisztítás, hámlasztás/stimulálás, ultrahang, masszírozás, pakolás. De ez igény szerint módosítható. Ki lehet egészíteni egy hidroabrázióval, mikrodermabrázióbal, megspékelni egy mezoterápiával.

Az argánolaj az egyik legszuperebb olaj a világon, bőr- és hajápoló tulajdonságai miatt rengeteg problémára alkalmazható. Fokozza a bőr hidratációját, ezáltal megakadályozza hogy az kiszáradjon, a szabadgyökök megkötésével segít védeni a bőr sejtjeit a károsodástól. Vitaminokkal. ásványi anyagokkal, aminosavakkal és enzimekkel támogatja a sejtek működését és a bőrmegújításhoz szükséges új szövetek képződését.

A Q10 koenzim energetizáló hatású, antioxidáns védeme aktiválja az új sejtek, szövetek képződését. Élénkííti a sejtek mitokondriumban összpontosuló energianyerő folyamatait, segíti a sejtlégzést. Szabadgyökfogó hatású.

Mindezek által egy feszesítő, feltöltő, igazán hidratáló kezelést kapunk, ami petyhüdt, vízhiányos, fakó, élettelen bőrökre kiváló.

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!