Kollagén indukciós terápia

2017.03.31

Kollagén indukciós terápia

Leírom nektek, hogyan működik az új kezelés: a kollagén indukciós terápia a mezoterápia tűs formája, nagyjából a tetoválógépek elvén működik, a dermarollerek továbbfejlesztett változata. Precízebb, jobban irányítható, szabályozhatóbb mind mélységben, mind sebességben, illetve kisebb felhám sérülést okoz. A lényege a hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe, de emellett a tűk által okozott mikrosérülések arra késztetik a bőrt, hogy az öngyógyító folyamatai által fokozottabban termelje a kollagén és elasztin sejteket. Ezáltal feszesíti, megújítja a bőrt, azonnal látványos változást érünk el, egy új, hidratáltabb, frissebb bőrképet kapunk.
A hatóanyagok orvosi tisztaságú, speciálisan erre a célra kifejlesztett, magas koncentrációjú, steril ampullák. A széles választékban bármilyen bőrtípusra van megoldás, a hidratálástól kezdve, a feszesítésen, ránctalanításon, bőrmegújításon át, a speciális bőrproblémákig.

Már egy kezelés is látványos és tartós eredményt nyújt, de persze kúraszerűen sokkal hatásosabb: 4-5 alkalom, 2 hetente ismétlődve. Ha rövid idő leforgása alatt kell eredmény, az első két kezelés közötti idő csökkenthető egy hétre.
Az eljárás fényérzékennyé teszi a bőrt, így a kezelések ideje alatt szigorúan tilos szoláriumozni, ha napra megy az ember, kötelező fényvédőt tartalmazó hidratáló krém használata.

A kezelés felépítése

Az alapos letisztítást követően hidroabrázióval lecsiszolom a bőrt, a fertőtlenítést követően jön a mesopenes kezelés, a bőrtípusnak és célnak megfelelő hatóanyag (ampulla) bejuttatása, ismételt fertőtlenítés után, hűsítő, nyugtató, hidratáló pakolást teszek fel, végezetül a plusz nyugtatás és hűsítés végett hidegvasalóval átmegyek a bőrön. Befejezésül fényvédőt tartalmazó, hidratáló krémezés.

Az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkezőknek jó hír, hogy lehet érzésteleníteni helyileg a bőrt, lidocain kenőccsel, bár nem javasolt, mert érzékenyebbé teszi a bőrt, máshogy reagálhat a kezelésre. Bármilyen drasztikusan is hangzik, hogy tűvel jut be a hatóanyag, és mikrosérülések keletkeznek, maga az eljárás inkább kellemetlen érzés, mintsem fájdalmas. A tűk 0,25-2 mm közötti mélységig hatolnak be a bőrbe, de arcra 1 mm felett nem alkalmazzuk.

Bevezető akció

Áprilisban bevezető áron, 10.000 Ft-ért vehetitek igénybe a kezelést 13.000 Ft helyett, ami mellé kaptok egy ajándék 20 ml-es nappali, fényvédőt tartalmazó hidratáló krémet is! 4+1 alkalmas bérletet is vehettek 58.000 Ft-ért, amivel 7000 Ft-ot spórolhattok!

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!