Hydra-Hyal2

2019.07.21

ÚJ ARCKEZELÉS No.2 

 Bielenda - Hydra-Hyal2 

Fiatalító, volumennövelő professzionális arckezelés. A bőrtömörséget és bőrmegújulást segítő arckezelés egy forradalmi áttörést jelent a bőrfiatalítás területén, hiszen tökéletes alternatívája az orvosesztétikai kezeléseknek, tűszúrás és fájdalom nélkül. Egy innovatív módszeren alapszik, melynek célja az arckontúr formálása. Mit is jelent ez az innovatív módszer? A kezelés HYDRA-HYAL2 technológiával működik, miszerint a hyaluronsav két formulája (nagy és kis molekulasúlyú) a bőr különböző rétegeiben fejti ki a hatását, hosszantartó hidratálást biztosítva. 

Ajánlás: 

Minden bőrtípusra, a 30 év felettieknek, ráncos, száraz, rugalmasságát és feszességét vesztett bőrre, és az öregség látható jeleire. 

Hatás: 

  • Intenzív, hosszantartó hidratálás
  • javítja az arc természetes kontúrjait, kisimítja a bőrfelszíni ráncokat
  •  növeli a bőr rugalmasságát és feszességét
  • ragyogóvá teszi, láthatóan megújítja a bőrt, ezáltal javul a szerkezete és megjelenése. 
  • Különlegessége, hogy alga-gipsz maszk segítségével juttatja a bőrben mélyebbre a hatóanyagokat! 

Hatóanyagok:

Avokádó olaj: Rendkívül tápláló, bőrregeneráló, hidratáló olaj. Kiváló vitaminhiányos, száraz, hámló, ekcémás és fokozottan zsírhiányos, öregedő bőrök ápolására. Alkotóelemei: telítetlen zsírsavak (85%), glicerinészterek, antioxidáns vitaminok, sebgyógyulást segítő klorofill. 

Hyaluronsav: Az egyik legjobb és leghatékonyabb hidratáló és ráncfeltöltő összetevő. Lassítja az öregedést, a ráncok kialakulását. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, korpás seborrheás, öregedő, gyulladásra hajlamos bőrök kezeléséhez használható

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!