Japan Lift

2019.11.14

Japán szépségfilozófia ihlette ránctalanító és lifting hatású termékcsalád

A Syn-Ake peptid meggátolja az idegvégződéseken az ingerület átvitelt, az izmok elernyednek, melynek azonnali hatására az arc kisimul, a ráncok mélysége finomodik ("botox-szerű" hatás). A rendszeres kezelés hosszútávú hatása, hogy a mimikai izmok összehúzódásainak az intenzitása és gyakorisága jelentős mértékben csökken, így megakadályozva az újabb mimikai ráncok kialakulását.

40+: Szaké kivonat - hidratáló, regeneráló, tápláló. Puhítja és kisimítja a bőrt, csökkenti az elszíneződéseket.

50+: Jázmin kivonat - puhítja, erősíti, gyengéden világosítja és optimálisan hidratálja na bőrt, kiegyenlíti a ráncokat, feszesít, helyreállítja a rugalmasságot, megnyugtatja az irritált, száraz bőrt.

60+: Tsubaki olaj - erős antioxidáns, gazdag telítetlen Omega zsírsavakban és vitaminokban. Mélyen táplálja, revitalizálja a bőrt, serkenti az új kollagén termelődését, amely erősíti a bőrt, csökkenti a ráncokat

70+: Ginzeng kivonat - más néven "az élet gyökere", erős antioxidáns, erősíti, táplálja és revitalizálja a bőrt. Javítja a mikrokeringést, serkenti a regenerációs folyamatokat és az epidermisz megújulását. Kisimítja, intenzíven hidratálja, újjáépíti a bőr hidrolipid rétegét.

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!