Mikrodermabrázió

2018.02.25

Ne feledjétek most február-márciusban 10% kedvezménnyel vehetitek igénybe a MIKRODERMABRÁZIÓS ARCKEZELÉSt (is)! Kétféle kezelés közül választhattok: Mikrodermabrázios "kis kezelés": mikro + szérum + pakolás
Mikrodermabrázios "nagy kezelés" (normál): mikro + uh + masszázs + pakolás.

És most a kezelésről bővebben:

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.

Testünket bőrünk védi a külső hatásokkal szemben. Ez a védelem annyira tökéletes, hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok, például a vitaminok, hidratáló, tápláló készítmények bejutását is a mélyebb rétegekbe. Ezért a hatóanyagok nagy része a felszínen, az elhalt, kiszáradt sejtekben szívódik fel, és nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a még életképes sejtek igazán hasznosítani tudnák.

A bőr folyamatosan új sejteket termel. Az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd lehámlanak.
Ez a folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában. A mikrodermabráziós kezelés ezt gyorsítja fel úgy, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását.
Ezáltal a hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható:
-akne, aknés sebhelyek,
-öregedési foltok, napkárosodott bőr, a bőr tónusának helyreállítása
-laza, petyhüdt bőr,
-finom vonalak és ráncok,
-egyenetlen bőr textúra,
-érdes bőr,
-pórusok méretének normalizálása,
-dehidratált bőr,
-striák.

A kezelés teljesen fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, azonban ez egy órán belül el is múlik.

Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte "lélegzik". Ahhoz azonban, hogy a megvastagodott, elhalt réteget eltávolítsuk, több alkalomra van szükség. Szeboreás bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás csökken, eltűnik. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.

Kúraszerűen végezve általában 5-10 alkalom szükséges 7-14 naponta. Általánosan hagyományos kezelésbe beépítve havonta, illetve bőrtípustól függően évszakonként egyszer javasolt megismételni. A mikrodermabrázió hatásai hosszan tartóak, de nem véglegesek. Ha egy teljes kezeléssorozat után elérjük a kívánt eredményt, rendszeres utókezelés javasolt 2-3 havonta, hogy megőrizzük azt.

Kezelés ellenjavallatai:
-gyengült érfalak,
-daganatos megbetegedések esetén,
-bőr bakteriális vagy vírusos fertőzése,
-vérzékenység,
-herpesz,
-sebek,
-Roaccutan illetve bármely fényérzékenységet okozó gyógyszer szedése,
-IPL lézerkezeléssel együtt nem alkalmazható

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!