Növényi őssejtes kezelés

2017.11.10

Új arckezelés a növényi őssejtek erejével!

A növényi őssejtek életerővel töltik fel bőrünket, támogatják az új, egészséges sejtek képződését, megvédik a környezet káros hatásaitól. Meghosszabbítják a hám- és kötőszöveti sejtek élethosszát, leállítják és visszafordítják a bőröregedés folyamatát.
Ötvözik a friss és az intelligens növényi sejtek tulajdonságait. A növényi intelligens sejtek, amelyeket ún. sejtjavító komplexnek is neveznek, nem csak felismerik a sejthibákat, hanem képesek azokat ki is javítani. Ezért alkalmasak a túlérzékeny, károsodott bőr kezelésére.
A friss növényi őssejtek képesek felgyorsítani a hámsejtek anyagcseréjét és növelni annak vízmegkötő képességét. Valamint javítják a bőr vérkeringését, az erek állapotát, és gátolják a korai öregedését.
A kezelés megoldást jelent a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rozáceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására.

A növényi őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják feszességét és ragyogását, a sejtek élettartama megnövekszik, a kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek.

A kezelés menete: letisztítás, enyhe hámlasztás+stimulálás, őssejtes szérum ultrahanggal való bejuttatása, masszírozás növényi őssejtes krémmel, feszesítő, feltöltő arcmaszk. Ára: 13.000 Ft / 3alkalom, kúraszerűen, hetente ismételve.
(A kezelés önmagában is kérhető, így 5000 Ft, illetve beilleszthető más arckezelésekbe is, ilyenkor az adott kezelés ára érvényes.)

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!