Növényi őssejtes kezelés

2017.11.10

Új arckezelés a növényi őssejtek erejével!

A növényi őssejtek életerővel töltik fel bőrünket, támogatják az új, egészséges sejtek képződését, megvédik a környezet káros hatásaitól. Meghosszabbítják a hám- és kötőszöveti sejtek élethosszát, leállítják és visszafordítják a bőröregedés folyamatát.
Ötvözik a friss és az intelligens növényi sejtek tulajdonságait. A növényi intelligens sejtek, amelyeket ún. sejtjavító komplexnek is neveznek, nem csak felismerik a sejthibákat, hanem képesek azokat ki is javítani. Ezért alkalmasak a túlérzékeny, károsodott bőr kezelésére.
A friss növényi őssejtek képesek felgyorsítani a hámsejtek anyagcseréjét és növelni annak vízmegkötő képességét. Valamint javítják a bőr vérkeringését, az erek állapotát, és gátolják a korai öregedését.
A kezelés megoldást jelent a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rozáceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására.

A növényi őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják feszességét és ragyogását, a sejtek élettartama megnövekszik, a kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek.

A kezelés menete: letisztítás, enyhe hámlasztás+stimulálás, őssejtes szérum ultrahanggal való bejuttatása, masszírozás növényi őssejtes krémmel, feszesítő, feltöltő arcmaszk. Ára: 13.000 Ft / 3alkalom, kúraszerűen, hetente ismételve.
(A kezelés önmagában is kérhető, így 5000 Ft, illetve beilleszthető más arckezelésekbe is, ilyenkor az adott kezelés ára érvényes.)

JELENTKEZZ BE!

+36-30-5000-260

ÍRJ NEKEM!

cseh.detti.kozmetikus@gmail.com

ORCHIDEA SZÉPSÉGSTÚDIÓ

1118 Budapest (Gazdagrét), Frankhegy utca 5.

NYITVATARTÁS

Hétfő 11:00-20:00

Szerda 14:00-20:00

Péntek 09:00-20:00

Szombat (páros hét) : 09:00-14:00

Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!