Pattanások

2017.09.22

Sokszor kérdezitek, hogy mi lehet a pattanásaitok oka, okozója. (Arc)bőrünk egy elég jó jelzőrendszer, amin minden meglátszik, a kialvatlanságtól kezdve a komolyabb belső, szervi problémákig.
A pattanások kialakulásának kismillió oka lehet, legtöbbször nem kell semmi komolyra gondolni. Okozhatja a stressz, a táplálkozás, ha menstruáció előtt állunk, gyógyszer, esetleg allergia, vagy csak valamilyen baci került az eltömődött pórusokba (legtöbbször ennyi az egész), illetve a nem megfelelő arctisztítás.
Baj akkor lehet, ha tartósan egyazon területre koncentrálódva jelennek meg a pattanások. No, nem akarom senkire a frászt hozni, e mellett figyeljük testünket, és a jelzéseket, amiket küld, hisz egy jól összerakott gépezet.
Területekre koncentrálódva a következőkkel lehetnek bajok: (persze ez sem szentírás, nem kell egyből a dokihoz rohanni, de ha egyéb probléma is fennáll, és nem vezethető vissza a fenti okok valamelyikére, érdemes megfontolni egy kivizsgálást.)
Homlok alsó fele: szív
Homlok felső fele: emésztőrendszer, húgyhólyag
Homlok közepe: vékonybél
Halánték, szemöldök közötti rész: máj
Szem alatt, fülek: vese
Orcák: gyomor
Arc felső része: tüdő
Arc alsó fele: áll, fogak
Orr: hasnyálmirigy
Száj feletti rész: szív
Száj melletti rész: vastagbél
Áll oldalsó része: hormonális, nőgyógyászati problémák, nemi szervek.
Áll középső része: vékonybél, gyomor
Nyak, mellkas: stressz, betegség, fertőzés.
Hangsúlyozom még egyszer, figyeljük a testünket, és a jeleket amiket küld, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni! Ezek csak tájékoztató jellegű információk, egyénenként változó lehet, kinek hogy viselkedik a szervezete. 

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!