Sensitive skin

2018.09.18
Az új kezelések közül az egyik a kifejezetten érzékeny, rosaceás bőrök ápolására kitűnő, de bármelyik bőrrel csodákat művel. Ez egy laktobionik savat tartalmazó kezelés, ami egy nagyon enyhe sav, így megfelelő fényvédelemmel egész évben végezhető a kezelés.
BIELENDA - SENSITIVE SKININTENZÍV NYUGTATÓ ÉS BŐRMEGÚJÍTÓ ARCKEZELÉS ÉRZÉKENY, PROBLÉMÁS BŐRRE
Ajánlás: Rosaceás, normál aknés, seborrheás, érzékeny, irritációra hajlamos, száraz vagy kipirosodott bőrre, mikrotűs mezoterápiával, dermarollers kezelésekkel kombinálva, illetve lézeres kezelés kiegészítőjeként.
Hatás: Enyhíti a rosacea tüneteit, csökkenti a különböző eredetű bőrpírt. Csökkenti a hajszálerek láthatóságát. Nyugtatja a a bőrirritációt, hidratálja, regenerálja a bőrt, illetve élénkíti a bőrszínt.
Ajánlott gyakoriság: Magas UV védelem mellett a kezelés egész évben elvégezhetjük, a kúra időtartama alatt kerülni kell az erős napfényt * 10 kezelés ajánlott 7-10 naponta egy kúrában * a kúra 3-6 havonta ismételhető

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Assum graeci scribentur iusut. Ius recteque euripidis, cu cotidieque definitionem mea, omnis dicat eideum. Id vim dolor dicunt. Ne eam mazim deserunt, te rebum ludus.

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!