Szalonetikett

2019.03.02

❗Kedves Vendégeim, leendő Vendégeim❗


Ez most kicsit hosszú lesz, de kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassátok végig!


Sajnálatos módon még mindig jellemző, és sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy a lefoglalt időpontokra egyesek nem jönnek el, nem mondják le, vagy ha mégis, az utolsó pillanatban, amikor már senkit nem tudok beírni.

 Szokták mondani, csúnyán hangzik, de igaz: "Az idő pénz." Nekem ebből van a megélhetésem, nem unaloműzésből csinálom (szerencsére mondjuk imádom, amit csinálok :) ), és azzal, ha nem jelentek meg az időpontokon, az én zsebemből veszitek ki a pénzt, az én megélhetésemmel játszotok.Így sajnos szigorítanom kell, és nekem is be kell vezetnem egy Szalonetikettet, amit már sajnos sok szakmabeli kénytelen alkalmazni, az ilyen esetek miatt.


Tehát 2019. Március 1-től a lemondásokat kérlet Titeket a következőképpen kezeljétek:

▪️Az időpontokat minimum 24 órával korábban legyetek szívesek lemondani, ez esetben semmilyen szankciót nem fogok alkalmazni.

▪️Ha 24 órán belül mondjátok le, a következő alkalommal, az elmaradt kezelés 30%-a felszámolásra kerül.

▪️Ha le se mondjátok, és el se jöttök, a következő alkalommal, az elmaradt kezelés 50%-a kerül felszámolásra.

▪️Illetve mivel sajnos új vendégeknél is előfordul, hogy már az első megbeszélt időpontra is elfelejt eljönni, így Tőlük az első 3 alkalommal (amíg a bizalom ki nem alakul, illetve szokássá nem rögzül) foglalót kérek, amit a megbeszélt időpont előtt minimum 48 órával személyesen az üzletben kifizetve, vagy utalás formájában (a 16200223-10102756 számlaszámra; közleményben a név és az időpont megjelölésével) kérek teljesíteni, más esetben törlöm az időpontot. 


Tudom ez így most drasztikusnak tűnik, de én is eljutottam a tűrőképességem határára. Szeretnélek Titeket megkérni, hogy tiszteljük egymást annyira, hogyha én itt vagyok, és felkészülten várlak Titeket; és szerintem próbálok mindig a lehető legrugalmasabb lenni, és 100%-ban alkalmazkodni Hozzátok, akkor fordított esetben Ti pedig kérlek jelenjetek meg a lefoglalt időpontban, pontosan, illetve ha valami közbe jönne, hiszen bármikor bárkinek bármi közbe jöhet, akkor legyetek szívesek időben értesíteni engem. Hisz így nem csak velem szúrtok ki, hanem más vendégekkel is, akik esetlegesen emiatt esnek el egy időponttól. Nagyon sokan vagytok (hála az égnek! :) ), ezek a kieső órák pótolhatatlanok!


Köszönöm, ha végig olvastátok! Remélem megértitek a döntésemet. Mától kezdve az időpontfoglalás a Szalonetikett ismerésével, tudomásul vételével és elfogadásával jár!Szép hétvégét Nektek! Detti.

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!