Szempilla dauer

2017.04.29

Egy kis bemutató a pénteki oktatásról, a szempilla dauerről. :)
Mint a neve is mutatja, ez a pillák tartós hullámosítása, göndörítése. Hasonló, mint a haj dauer, de ez már sokkal kíméletesebb formula, arra csak szagában és hatásában emlékeztet. Bizonyára mindenki látott már szempillagöndörító szerkezetet. Nos azzal ellentétben ez az új eljárás, kollagén és cisztein tartalmánál fogva ápolja és dúsítja a pillákat, nem töri meg, mint a régi, ehhez használatos eszközök. Sokkal tartósabb az eredmény, 6 hétig tartó íveltséget kapnak a pillák.
A szemen semmiféle irritációt, allergiás reakciót nem okoz, mivel közvetlenül nem érintkezik a bőrrel, így a szembe se kerülhet.
Kifejezetten ajánlott azoknak a vendégeknek, akik nem tudnak műszempillát viselni, de szeretnének. Illetve, akik a szokásos tartós szempillafestésüket szeretnék feldobni, tartósabbá tenni. De lényegében bárkinek, aki szeretné kifejezőbbé tenni a tekintetét. :)
A modellemnek itt natúrabb, természetesebb hatású pillákat készítettem. A dauer után a szokásos fekete festés helyett, sötétbarnát kapott. De az eredmény így is látványos, és magáért beszél. 

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!