Tűs mezoterápia

2019.02.03

🌺Kollagén-indukciós terápia - Mikrotűs mezoterápia🌺

Az egyik legújabb és leghatékonyabb bőrfeszesítő módszerKíméletes és hatékony anti-aging ránckezelés


📌 Feszesebb arcbőr 

📌 A felszínes vagy mélyebb ráncok halványítása

📌 Tág pórusok, apróbb bőrhibák, vagy pigmentfoltok kezelése


A Mesopen, amivel a kezelés történik, a dermaroller (mikrotűs henger) továbbfejlesztett, gépesített változata. Az egyik legújabb és leghatékonyabb módszer többek közt a tág pórusok és a ráncok csökkentésére, eltüntetésére.
A gép kezelőfejének felületén apró tűk találhatók, melyek behatolnak a bőrbe, és szabad szemmel nem látható mikrosérüléseket okoznak. Ezeknek köszönhetően beindul a sebgyógyulási folyamat, mely a bőrben a kollagén és elasztin szintézist fokozza, és ezzel együtt a bőr megújulását eredményezi. A természetes gyógyulási folyamat során a kollagénrostok termelődése fokozódik, ami az apró ráncok és barázdák látványos kisimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb, üdébb megjelenését eredményezi. Az újonnan termelődött kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén a bőr feszes és bársonyos tapintású lesz.A kezelés során magas hatóanyag-tartalmú, orvosi tisztaságú ampullákat juttatunk be, amik a bőr az igényeinek megfelelően lehetnek feszesítő, ránctalanító, hidratáló, problémás bőrök kezelésére való szérumok, koktélok.
💆 A kezelés tartalmaz: mesopenes kezelés, nyugtató pakolás, UH/RF a bőr igényének megfelelően, bőrtípusnak megfelelő regeneráló, tápláló pakolás.👛 Ára: 13.000 Ft

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!