Új kezelés

2017.03.24

Kollagén indukciós terápia

Továbbképzésen jártam, és hoztam Nektek egy új, igen látványosan ránctalanító, feltöltő arckezelést, a kollagén indukciós terápiát, amit jövő héttől nálam is igénybe vehettek! :)

Ez napjaink egyik legnépszerűbb és leginnovatívabb eljárása, mely a kozmetika és a bőrgyógyászat határterületén mozog. A tűs mezoterápiás kezelés egy újabb, hatékonyabb alternatíva a hatóanyagok bőrön keresztül történő bejuttatására.

20 éves korunk után csökken bőrünk elasztikus és kollagén rost tartalma, a kötőszöveti állomány tömege, a faggyútermelés, így bőrünk idővel megereszkedik, petyhüdté válik, megjelennek rajta az első ráncok.

A kezelés már önmagában, hatóanyag nélkül is látványos eredményekre képes, azokkal csak fokozzuk a hatását. Mivel a bőrön mikro sérüléseket okozunk, természetéből adódóan regeneráló folyamatokkal válaszol, őssejtjei osztódni kezdenek, a gyógyulásos folyamat során kollagént és elasztint fog termelni, így új kollagénrostok keletkeznek. A bőr tömörebb lesz, a ráncok kisimulnak, a tág pórusok visszazáródnak, egy szép, új, hidratált bőrfelület keletkezik. Egy kezelés is látványos, de érdemes ezt is kúraszerűen (4-5 alkalom) végezni.

Alkalmazható:
-megereszkedett, petyhüdt bőrre
-ráncokra, a bőr feszesítésére
-tág pórusú, aknés bőrre
-öregségi foltokra, hegek, striák halványítására

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!