Blog

🐌 Power of Nature 🐌- Regeneráló és méregtelenítő hatású arckezelés, csiganyálka kivonattal és aktív szénnel, fakó oxigénhiányos bőrre

🌺Essence of Asia🌺 - Ázsiai szépségápolási tradíciók ihlette arckezelés, amely visszaállítja a bőr természetes ragyogását.

Mostantól ezekből a szép ajándékutalványokból válogathattok, amik a következő arckezelésekre válthatóak be:
🐌 Power of Nature - Méregtelenítő hatású arckezelés aktív szénnel és csiganyálkával heges, foltos bőrre

‼️Megérkezett az új gép‼️ ☺️💆
⭕ Rádiófrekvenciás bőrfiatalító készülék, amely a mélyen fekvő bőrszövetek stimulálásával természetes regenerációs folyamatokat beindítva képes új kollagén szálakat termeltetni a bőrben.
⭕ Hialuronsav pótló, kollagén szintézist növelő face lifting, 3 funkcióval:
📌 Szemkörnyék ápoló kezelés - szemkörnyéki táskákat,...

Sensitive skin

2018.09.18

Az új kezelések közül az egyik a kifejezetten érzékeny, rosaceás bőrök ápolására kitűnő, de bármelyik bőrrel csodákat művel. Ez egy laktobionik savat tartalmazó kezelés, ami egy nagyon enyhe sav, így megfelelő fényvédelemmel egész évben végezhető a kezelés.
BIELENDA - SENSITIVE SKININTENZÍV NYUGTATÓ ÉS BŐRMEGÚJÍTÓ ARCKEZELÉS ÉRZÉKENY, PROBLÉMÁS...

Szeptember

2018.08.22

Sziasztok, egy ideje már nem jelentkeztem, a nyár picit mindenkinek ilyen eltűnős időszak, de szeptembertől újításokra számíthattok.
Egyrészt új árlista lesz, amit hamarosan fel is töltök, illetve pár, már megszokott, és kedvelt arckezelés egy kis ráncfelvarráson esik át, az új szerelem, a Bielenda jóvoltából. Szeretnék még új arckezelés(eke)t is...

Bielenda Essence of Asia - Ázsiai szépségápolási tradíciók ihlette arckezelés, amely visszaállítja a bőr természetes ragyogását.

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!