Blog

Végérvényesen beköszöntött a tavasz, ami azt jelenti ideje elkezdeni a strandszezonra készülést, belevágni a diétákba, alakformáló kezelésekbe, testmozgásba.
Ebben szeretnék Nektek én is a segítségetekre lenni, a cellulitmasszázs alakformáló-feszesítő kezelésemmel.
A kezelés beindítja a nyirokkeringést, fokozza az anyagcserét, segíti a lerakódott...

Úgy néz ki végre beköszöntött a tavasz, és remélhetőleg már marad is. :)
Most, amíg a napsütés nem olyan erős, és engedi, még el tudtok jönni azokra a kezelésekre is, amik fényérzékennyé teszik a bőrt, így a tavaszi akciók a következők:

Ne feledjétek most február-márciusban 10% kedvezménnyel vehetitek igénybe a MIKRODERMABRÁZIÓS ARCKEZELÉSt (is)! Kétféle kezelés közül választhattok: Mikrodermabrázios "kis kezelés": mikro + szérum + pakolás
Mikrodermabrázios "nagy kezelés" (normál): mikro + uh + masszázs + pakolás.

A kozmetológiai alkalmazások, kutatások kimutatták, hogy az arany egyfajta katalizátorként működik az epidermiszben. Kedvezően felgyorsítja az élettani folyamatokat, így elősegíti a fontos hatóanyagok bejutását és hasznosulását a sejtekben.

Remélem mindenkinek jól indult az idei év, ha tettetek fogadalmat még tartjátok, és azért pihenni is volt időtök az ünnepek alatt! :)

Bajban vagytok a karácsonyi ajándékokkal? Nem tudjátok még kinek mit adjatok? Jó hírem van! :) Megérkeztek a karácsonyi ajándékkártyák, melyeket a következő csomagokra tudtok beváltani:

Itt a december :) Közeleg a Karácsony, ünnepi hangulat mindenhol. Készültem Nektek én is akciókkal, exkluzív arckezelésekkel, hogy megszépülve tölthessétek az ünnepeket, illetve feltöltődve kezdhessétek az új évet! ;)

Bevásároltam ampullákból és maszkokból a kollagén indukciós terápiához! :) Alacsony molekulasúlyú hyaluronsav és argán őssejtes ampullák, hozzájuk való fátyolmaszkokkal, most a Bielenda jóvoltából.

© 2017 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!